ritmonio – varallo IT

Integrate the firm’s industrial and innovative philosophy with the particular and famous natural basin of its background is the principal purpose of the project. The new offices, all along the west side and overlooking the new access way, present a curvilinear covering structure that calls the shapes of the mountains all around, a “organic” link to the nature. The production divisions, different by roles and composition, are merged by a covering metallic structure, as a “second skin”.

Questo sito utilizza i cookie, se continui accetti il loro uso maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi